O nama

U situaciji kada postoji veliki broj tvrtki čija je djelatnost prodaja sistema za ograđivanje kupovina ograda i vrata u Hrvatskoj može biti težak zadatak, jer nije lako odlučiti kome pokloniti povjerenje i svoju sigurnost.
mm-ogradnisistemi

Pokušat ćemo Vam objasniti tko smo, čime se bavimo i kako to radimo. Poduzeće "MM OGRADNI SISTEMI“ d.o.o. bavi prodajom i montažom svih vrsta ograda i vrata izrađenih po najvišim europskim standardima.

Poduzeće "MM OGRADNI SISTEMI“ d.o.o. Zagreb je osnovano 2010. godine kao mješovito hrvatsko-njemačko poduzeće i predstavlja dio velike kompanije „Draht Mayr“ GmbH - Dielheim, Njemačka, koja se više od 80 godina bavi djelatnošću proizvodnje, prodaje i montaže sustava za ograđivanje.
Kao logična posljedica proširenja kompanije „Draht Mayr“ GmbH nastalo je i poduzeće "MM OGRADNI SISTEMI" d.o.o. Zagreb, Hrvatska. Poduzeće zastupa interese matične kompanije na prostorima Hrvatske čime pridonosi širenju proizvodnog i prodajnog asortimana.

Dugu prisutnost na tržištu Europe omogućuju nam da proizvedemo, isporučimo i montiramo najkvalitetnije ograde i vrata po najpovoljnijim uvjetima.
Povjerenje je najvažniji element svakog poslovnog odnosa i mi se stoga jako trudimo da naši kupci ni jednog trenutka ne posumnjaju u nas ili u ono što proizvodimo, prodajemo i montiramo.

Vrhunski sustavi za ograđivanje ne znače ništa ako su nepristupačni.
Na poruke i upite odgovaramo prvog narednog dana, ne ostavljamo kupce da čekaju i ne izbjegavamo odgovornost za rješavanje problema i otklanjanje eventualnih nedostataka nastalih tijekom godina eksploatacije.

Svi ovi čimbenici zajedno upućuju na jedan cilj: da Vi budete zadovoljni Vašom novom ogradom i vratima, a da iskustvo kupovine kod nas bude takvo da ćete poželjeti da ga ponovite.

Iskreno se radujemo što ćete baš nas odabrati za Vašeg dobavljača ograda i vrata i zato ćemo rado odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Vaš "MM OGRADNI SISTEMI" tim