Dupli 2D paneli TYP 868 i 656

IZRAZITO ČVRSTA I DUGOTRAJNA OGRADA

Dva osnovna modela:
8/6/8 - dvije vodoravne žice 8mm i između njih okomito 6mm
6/5/6 - dvije vodoravne žice 6mm i između njih okomito 5mm

Dvostruke žičane ograde posebno su pogodne za uvjete u kojima je potrebna visoka sigurnost, širok odabir boja i zaštita od korozije. Ovaj je proizvod kontinuirano razvijan tijekom godina kako bi mogao zadovoljiti sve potrebe ograđivanja i omeđivanja. Stoga paleta područja primjene seže od klasičnih vrtnih ograda preko žičanih ograda na športskim igralištima sve do posebnih izvedbi kao npr. za ograde vrtića i igrališta.

Tamo gdje prilikom upotrebe u prvom redu stoje izgled i sigurnost, do izražaja dolazi naš profilni stup sa zaobljenim rubovima u skladu s propisima za sprečavanje nezgoda (GUVV), zajedno s dvostrukim žičanim ogradama tipa 8/8/6 mm.

Ako prilikom odabira odlučujuću ulogu igra cijena, stup sa steznom pločom i dvostrukom žičanom ogradom tipa 6/6/5 mm predstavlja prikladan i povoljan sustav. U svakoj su Vam varijanti dostupni jednostavnost montaže i mogućnost odabira gotovo svih RAL boja.

Posebnu zaštitu nudi naš sigurnosni rukohvat, koji se može montirati na oba sustava i na lijep način prekriva završetke žice. I postojeće je sustave moguće nadograditi racionalno i bez skidanja ograde.

Dvostruke žičane ograde od okrugle žice - tip 8/8/6 ili tip 6/6/5

• dvostruko postavljena vodoravna žica cca. 8/8 mm ili cca. 6/6 mm

• okomita žica jednostruka,cca. 6 mm ili cca. 5 mm

• žica je zavarena na točkama dodira

Očica 50 x 200 mm, 100 x 200 mm

• vruće pocinčano u komadu

• vruće pocinčano i obloženo poliesterom u jednom komadu

Standardne boje: zelena mahovina RAL 6005, antracit RAL 7016

Ostale posebne veličine i RAL boje na upit.